Velkommen til Lindholm Badminton Klub

Regeringen har forlænget Corona restriktionerne indtil den 17. januar 2021.
Derfor er det ikke muligt at spille badminton i hallen indtil tidligst den 17. januar.
I forhold til forårssæsonen 2021 (januar-maj) vil bestyrelsen afvente og se hvad de fremtidige restriktioner vil have af konsekvenser for muligheden for at komme i hallen, herunder hvilke konsekvenser nedlukningen har haft på kontingentopkrævningen.
I en tid hvor vi alle må udvise stort samfundssind, ønsker vi alle et godt nytår og håber på at komme vi kan komme i hallen igen den 18. januar.
Spørgsmål til bestyrelsen kan rettes til klubbens hovedmail: infolindholm@gmail.com

LBK bestyrelse

Opdateret 31-12-2020.

Læs dette grundigt inden du går i gang med at tilmelde dig:

Lidt oplysninger om betaling af kontingent:
  • I administrationssystemet (fra Klubmodul) er der online tilmelding og samtidig betaling af kontingent med kreditkort.
  • Dette er obligatorisk for alle.
  • Ved betaling af kontingent tilmelder du samtidig dit betalingskort, således at kontingent automatisk trækkes fra betalingskortet.
  • Bare rolig, dine kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret hos DIBS A/S. Du kan til enhver tid udmelde dig. Nærmere forklaring om betalingsvilkår fremgår i tilmeldingsprocessen samt af Handelsbetingelser.
OBS I betalingsprocessen (3D secure vinduet) hvor der skal bekræftes med engangskode, vil prisen stå forkert til DKK 1,00. Se bort fra dette og fortsæt betalingen.

Betalingkort der kan anvendes er:
  • Dankort / VISA-Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Electron
PS. Det er ikke muligt at anvende MobilePay, da MobilePay kun kan anvendes til engangsbetalinger.