Voksen turneringshold

Deltagere på disse turneringshold skal have et "pænt" senior turneringsniveau.

Du kan vælge at spille én eller to gange om ugen på følgende tidspunkter:
  • Tirsdag kl. 19.00-20.30
  • Torsdag kl. 19.30-21.00
Ved træning én gang om ugen (holdnavn TUR1) er kontingentet pr. medlem 1200 kr. halvårligt inkl. bolde (studierabat 25%, se nederst på siden).
Ved træning to gange om ugen (holdnavn TUR2) er kontingentet pr. medlem 1550 kr. halvårligt inkl. bolde (studierabat 25%, se nederst på siden).

HUSK at oprette en profil og tilmelde dig det hold du ønsker at spille på (TUR1 / TUR2) og dermed betale kontingent, se beskrivelse under Læs mig først...

Mød op til én af træningerne (medbring spilletøj) og få en snak med en af nedenstående kontaktpersoner om mulighederne.

Kontakt:
Claus Hansen (træner)
E-mail chbronco@live.dk

Lars Skov (SSU formand)
E-mail lsskov@yahoo.dk

Studierabat:
Hvis du er studerende, har du mulighed for at få studierabat på 25%.
Du tilmelder dig på normal vis og så vil du få refunderet rabatten på dit betalingskort efterfølgende.
Ved de halvårlige kontingentbetalinger skal du selv gøre opmærksom på hvorvidt du fortsat er studerende og har mulighed for studierabat (studierabat vil blive tilbageført på dit betalingskort).

Kontaktperson hvis du er berettiget til studierabat:
Torben Haudrup
E-mail haudrup@gmail.com