Velkommen til LBK - Lindholm Badminton Klub

LBK har fået nyt administrationssystem, hvilket betyder at du skal gøre følgende:
  • Alle spillere skal oprette en profil under Bliv medlem (midt i billedet øverst) eller ved pilen yderst til højre i menulinien. Følg herefter vejledningen.
    Der skal oprettes én profil pr. medlem - HUSK det er spilleren du skal oprette som medlem og du kan frit vælge brugernavn, det behøver ikke at være din email. Du modtager herefter en email fra systemet (hvis ikke, så er det fordi din emailadresse er forkert eller emailen ligger i din "uønsket post" folder eller "spam" folder).

• Herefter skal du tilmelde dig til din holdgruppe under menupunktet Holdtilmelding og samtidigt betale kontingent. Vær opmærksom på at vælge det korrekte hold. Du modtager herefter endnu en email fra systemet.

• Hvis du er ny og ønsker at spille, så skal du først orientere dig under menupunktet "Sådan gør du....." under hhv. børn/unge, voksne motionister eller voksne turnering. Når du har fundet ud af hvilket hold du skal spille på, følger du de to første punkter herover.

Lidt oplysninger om det nye klubsystem:
I det nye klubsystem er der online tilmelding og samtidig betaling af kontingent med kreditkort. Dette er obligatorisk for alle. Ved betaling af kontingent tilmelder du samtidig dit betalingskort, således at kontingent automatisk trækkes fra betalingskortet. Du kan til enhver tid udmelde dig. Nærmere forklaring om betalingsvilkår fremgår i tilmeldingsprocessen.
OBS I betalingsprocessen (3D secure vinduet) hvor der skal bekræftes med engangskode, vil prisen stå forkert til DKK 1,00. Se bort fra dette og fortsæt betalingen.

Betalingkort der kan anvendes er:
  • Dankort / VISA-Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Electron
PS. Det er ikke muligt at anvende MobilePay, da MobilePay kun kan anvendes til engangsbetalinger.