LBK åbner igen efter plan og retningslinjer herunder
OBS. Der er ikke åbnet op for fast baneleje og motionsrummet
Følg med på Facebook og her på vores hjemmeside, hvor vi oplyser, hvis der kommer nyt.
Find Facebook under menupunktet Links på hjemmesiden.

Velkommen til LBK - Lindholm Badminton Klub

LBK har fået nyt administrationssystem, hvilket betyder at du skal gøre følgende (læs dette grundigt inden du går i gang med at tilmelde dig):
  • Alle spillere/fitnessbrugere skal oprette en profil og tilmelde sig et hold.
    Der skal oprettes én profil pr. medlem - husk det er spilleren du skal oprette som medlem og du kan frit vælge brugernavn, det behøver ikke at være din email. Du modtager en email fra systemet (hvis ikke, så er det fordi din emailadresse er forkert eller emailen ligger i din "uønsket post" eller "spam" folder).
    Når din profil er oprettet skal du tilmelde dig en holdgruppe og samtidig betale kontingent. Vær opmærksom på at vælge det korrekte hold.
    Start her: Bliv medlem (midt i billedet øverst) eller ved pilen yderst til højre i menulinien.

• Hvis du er ny og ønsker at spille/bruge fitness rummet, så skal du først orientere dig under menupunktet "Sådan gør du....." under hhv. børn/unge, voksne motionistervoksne turnering eller fitness. Når du har fundet ud af hvilket hold du skal spille på, følger du det første punkt herover.

Lidt oplysninger om det nye klubsystem:
I det nye klubsystem er der online tilmelding og samtidig betaling af kontingent med kreditkort. Dette er obligatorisk for alle. Ved betaling af kontingent tilmelder du samtidig dit betalingskort, således at kontingent automatisk trækkes fra betalingskortet.
Bare rolig, dine kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret hos DIBS A/S. Du kan til enhver tid udmelde dig. Nærmere forklaring om betalingsvilkår fremgår i tilmeldingsprocessen samt af Handelsbetingelser.
OBS I betalingsprocessen (3D secure vinduet) hvor der skal bekræftes med engangskode, vil prisen stå forkert til DKK 1,00. Se bort fra dette og fortsæt betalingen.

Betalingkort der kan anvendes er:
  • Dankort / VISA-Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Electron
PS. Det er ikke muligt at anvende MobilePay, da MobilePay kun kan anvendes til engangsbetalinger.