Velkommen til Lindholm Badminton Klub

Læs dette grundigt inden du går i gang med at tilmelde dig:

Lidt oplysninger om betaling af kontingent:
  • I administrationssystemet (fra Klubmodul) er der online tilmelding og samtidig betaling af kontingent med kreditkort.
  • Dette er obligatorisk for alle.
  • Ved betaling af kontingent tilmelder du samtidig dit betalingskort, således at kontingent automatisk trækkes fra betalingskortet.
  • Bare rolig, dine kortoplysninger opbevares sikkert og krypteret hos DIBS A/S. Du kan til enhver tid udmelde dig. Nærmere forklaring om betalingsvilkår fremgår i tilmeldingsprocessen samt af Handelsbetingelser.
OBS I betalingsprocessen (3D secure vinduet) hvor der skal bekræftes med engangskode, vil prisen stå forkert til DKK 1,00. Se bort fra dette og fortsæt betalingen.

Betalingkort der kan anvendes er:
  • Dankort / VISA-Dankort
  • MasterCard
  • Maestro
  • VISA
  • VISA Electron
PS. Det er ikke muligt at anvende MobilePay, da MobilePay kun kan anvendes til engangsbetalinger.